Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de THYMUL FARM DISTRIBUTIE SRL. În ziua livrării veți fi contactat de către firma de curierat, prin telefon sau SMS, la numărul de telefon mobil pe care l-ați furnizat la plasarea comenzii.

Livrarea va avea loc până la uşa adresei de livrare indicate de cumpărător. În cazul în care reprezentanţii firmei de curierat considera că este posibil ca livrarea în locul indicat de Cumpărător este de natură să deterioreze Produsele sau locația indicată pentru livrare, îl vor informa pe Cumpărător şi vor înregistra aspectele semnalate în documentul de livrare. Cumpărătorul poate accepta livrarea, cu ignorarea aspectelor semnalate, însă Vânzătorul va fi în acest caz exonerat de orice răspundere cu privire la eventualele daune/prejudicii cauzate Produselor sau locației de livrare ca o consecinţă a faptului că livrarea a avut loc conform instrucţiunilor Cumpărătorului.

În cazul în care există deteriorări evidente sau sunt Produse lipsă sau incorecte, aceste constatări vor fi înregistrate în documentele de livrare. Articolele lipsă vor fi livrate gratuit; articolele deteriorate/incorecte vor fi returnate şi vor fi, de asemenea, înlocuite şi livrate gratuit. Pentru orice problemă apărută în procesul de livrare, Cumpărătorul va contacta THYMUL FARM DISTRIBUTIE SRL la numarul de telefon afisat pe site sau la adresa de e-mail office@thymul.ro.