DUBLART 80 mg/ 4 ml

DUBLART 80 mg/ 4 ml

DUBLART îmbunătățește proprietățile vâscoelastice ale lichidului sinovial, crește producția endogenă de HA și previne degradarea matricei condrocitelor.

Nou concept de terapie de vâscosuplimentare infiltrativă cu tehnica de infiltrare bifazică, folosind 2 acizi hialuronici lineari cu greutate moleculară mare și foarte mare.

Vâscosuplimentarea DUBLART este indicată pentru:

  • Pacienții cu OA simptomatică care nu răspund la tratamentul conservator.
  • Pacienții cu OA KL simptomatică de grad 4 care nu răspund la terapia de primă linie.
  • Indicat în leziuni sportive și activitate intensă.

 

 

DUBLART  este un gel injectabil steril, biodegradabil si izotonic, pentru uz intraarticular. Constă dintr-o combinație de doi acizi hialuronici cu greutăți moleculare diferite (4.000.000 DA / 2.500.000 DA), de origine naturală non-animală, grad farmacologic și produși de bacterii Streptococcus equi, formulați la o concentrație de 20 mg/ml într-un tampon fiziologic.  Un proces de producție extrem de controlat, realizat în fabrici de producție de ultimă generație.

DUBLART este indicat pentru tratamentul durerii excesive asociate cu osteoartrita severă a genunchiului (stadiul III-IV Kellgren-Lawrence). Regimul de tratament recomandat este o singură injecție la genunchi, care poate fi repetată după 6 luni, la discreția medicului, în funcție de afecțiune și dacă este justificată de simptomele pacientului.

Articulația își va recupera mobilitatea datorită lubrifierii bune și vâscoelasticității.