ARTOCOMB

ARTOCOMB

 NOUL CONCEPT DE APLICARE A TERAPIEI CU INFILTRAȚII HIPERVÂSCOSUPLIMENTARE PRIN TEHNICA INFILTRAȚIEI BIFAZICE CU ACIZI HIALURONICI LINIARI CU GREUTATE MOLECULARĂ MARE

 

Acid Hialuronic (AH) obținut din biofermentare: FĂRĂ RISC DE ALERGIE ANIMALĂ

O greutate moleculară mare/foarte mare între 2.5 și 4.0 milioane Daltoni la toate produsele finite

Sterilizare cu aburi

Păstrare între 2° C și 25° C

 

 

ARTOCOMB utilizează doi acizi hialuronici cu greutate moleculară mare/foarte mare (2.500/4000 MD), de origine naturală non-animală și este obținut printr-un proces de producție extrem de controlat realizat în cadrul unor instalații de producție de ultimă generație.

ARTOCOMB reprezintă un BINOM de acizi hialuronici de grad farmacologic injectabil realizat prin fermentarea unei tulpini naturale de Streptococcus equi, selectați datorită siguranței lor și datorită greutății moleculare mari/ foarte mari.

HIPERVÂSCOSUPLIMENTAREA  ARTOCOMB prin injecții intra-articulare cu acid hialuronic este indicată în cazul pacienților cu OA simptomatică de gradul 4 KL care nu au răspuns la terapia de primă linie și la gestionarea conservatoare.

ARTOCOMB îmbunătățește proprietățile vâscoelastice ale lichidului sinovial, sporește producția de AH endogen și sprijină matricea condrocitelor împotriva degradării.

ARTOCOMB este indicat în tratamentul durerii excesive asociate cu artoza gravă a genunchiului (stadiul III-IV Kellgren Lawrence). Regimul de tratament recomandat constă într-o singură injecție la nivelul genunchiului, care poate fi repetată după 6 luni în funcție de condiții, da acest lucru este justicat de simptomele prezentate de pacient.

TEHNICA DE INJECTARE BIFAZICĂ

Utilizarea ARTOCOMB este destinată exclusiv personalului medical specializat și este indicată în cazul pacienților care prezintă următoarele:

  • Dureri și umături puternice.
  • Rigiditate articulară și mobilitate redusă a genunchiului.
  • Dificultăți în desfășurarea celor mai uzuale activități zilnice.
  • Calitatea vieții afectată.
  • Sau prelungirea timpilor de protezare.

Articulația se va reface și își va recupera mobilitatea datorită unei bune LUBRIFIERI și VÂSCOELASTICITĂȚI, ținând cont de mediul pacientului: modul de viață, „factorii de risc”, siguranța, dar și de situația economică.